Ποιοι είμαστε

Είμαστε μια παρέα με ανησυχίες και ζούμε μόνιμα στο Ζαγόρι.  Ο σπόρος δημιουργίας της εταιρίας φυτεύτηκε ένα κρύο, ήρεμο χειμωνιάτικο βράδυ όταν συζητήσαμε την δημιουργία Δανειστικής Βιβλιοθήκης.  Η συνεργασία μας λειτούργησε τόσο άψογα ώστε μέσα σε 3 μέρες η βιβλιοθήκη μετρούσε ήδη 300 τίτλους βιβλίων με θέματα όπως ξένη και ελληνική λογοτεχνία, ποίηση, ιατρικά θέματα, αστυνομικά, και μυστηρίου ανάμεσα στα άλλα.  Αν και οι μόνες γνώσεις βιβλιοθηκονομίας που είχαμε ήταν μόνο από την εμπειρία μας ως μέλη δανειστικών βιβλιοθηκών, καταφέραμε ένα αρκετά επαγγελματικό αποτέλεσμα αρχειοθέτησης.  Η βιβλιοθήκη υφίσταται ως ιδιωτική πρωτοβουλία, αλλά πάντα θα μας θυμίζει ότι όταν βάζουμε έναν στόχο, με ομαδικότητα και συνεργασία μπορούμε να τον κατακτήσουμε.

Είμαστε μια παρέα με ανησυχίες με διαφορετικά ενδιαφέροντα και γνώσεις αλλά με κοινή θεώρηση της πραγματικότητας στο χωριό.  Συσπειρωνόμαστε ως ομάδα για την πραγματοποίηση δραστηριοτήτων ώστε να γίνει η ζωή στο χωριό πιο ενδιαφέρουσα, πιο δραστήρια, πιο "εκπαιδευτική" και γιατί όχι πιο συναρπαστική!

Είμαστε μια παρέα με ανησυχίες που πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, χωρίς να έχουμε κάποιο οικονομικό όφελος.  Αυτός είναι και ο λόγος που τελικά αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια μη κερδοσκοπική εταιρία και να προωθούμε ιδέες και δράσεις που μας εκφράζουν.